پس از تشکیل ساختار اساسی واحد R&D گروه صنعتی شکری در پایان سال 1399 و تأکید هیأت مدیره این مجموعه بر تلاش همه جانبه در راستای توسعه این واحد، در سال 1400 اقداماتی انجام گردید که در اینجا شرح مختصری از این فعالیت ها بیان می گردد:
-
تشکیل ساختار و سازمان اساسی واحد تحقیق و توسعه
در اولین مرحله این واحد بر اساس نیاز اقدام به تشکیل کارگروه ها و افرادی جهت مدیریت و عضویت در این کارگروه ها نمود و در این راستا سه کارگروه شامل (کارگروه فنی و مهندسی ، فرایند تولید و محصول)، (کارگروه انرژی) و کارگروه آموزش تشکیل گردید و برای هرکدام از این کارگروه ها کارشناس هایی بر اساس نوع تخصص و نیاز کارگروه در نظر گرفته شد.
انتخاب افراد و کارشناسان بر اساس تخصص افراد و حوزه فعالیت آنها انجام گرفت تا بتواند کلیه مسائل پیرامون مجموعه را در برگیرد. ضمن اینکه تلاش شد در همه شرکت های زیر مجموعه افرادی انتخاب شوند تا جمع آوری و تبادل اطلاعات در هر مجموعه ای با سهولت انجام گیرد.
-
تشکیل جلسات مداوم
پس از تشکیل ساختار اساسی این مجموعه، علاوه بر جلسات هفتگی مدیران کارگروه، جلسات متعددی با اعضای واحد تحقیق و توسعه، مدیران شرکت ها و برخی از میهمانان و افراد دعوت شده به مجموعه انجام شد و بحث و تبادل نظرات مفیدی صورت گرفت.
-
نصب صندوق های پیشنهادات به منظور تشکیل نظام پیشنهادات هدفمند در مجموعه
یکی از اقدامات مؤثر در این مجموعه برقراری صندوق پیشنهادات واحد R&D در همه شرکت های زیر مجموعه گروه صنعتی شکری بود تا بتوان ایده های پرسنل جمع آوری شود که پس تنظیم فرم های پیشنهادات، بیش از 40 مورد پیشنهاد و ایده از طرف پرسنل از صندوق ها جمع آوری گردید و توسط کمیته واحد تحقیق و توسعه مورد نقد و بررسی قرار گرفت. از بین این پیشنهادات دریافتی، مواردی که قابلیت اجرایی داشته و یا نتیجه آن منجر به بهبود وضعیت تولید شود انتخاب شده و از شخص پیشنهاد دهنده تقدیر بعمل آمد.
-
همکاری در اجرای پروژه های مطرح شده در مجموعه
از فعالیت دیگر واحد R&D در این مدت رایزنی با مدیران شرکت های گروه صنعتی در خصوص پروژه ها و مشکلات آنها بود و در همین ارتباط پروژه هایی که امکان انجام و اجرای آن توسط واحد R&D فراهم بود مورد تحقیق و مطالعه قرار گرفت و با کمک شرکت پیشنهاد دهنده و با همکاری شرکت جهان صنعت اقدام به تولید و اجرای آنها شد.
از مهمترین موارد می توان به طراحی و ساخت سیستم انتقال مواد پنوماتیکی، طراحی و ساخت دستگاه های پشم ریسی و پشم شویی، بررسی و مطالعه وضعیت استخر آب جهان فولاد و … اشاره کرد.
-
ایجاد ارتباطات برون سازمانی
از دیگر برنامه های واحد R&D در این مدت تلاش جهت ایجاد پل های ارتباطی با سازمان های بیرونی بود که در همین راستا حمایت از تحقیقات و پروژه های دانشگاهی انجام شد. ضمن اینکه یک تفاهم نامه با دانشگاه آزاد کرمانشاه به منظور همکاری متقابل و تشکیل اتاق مشترک و ایجاد یک هسته R&D در دانشگاه زیر نظر واحد تحقیق و توسعه گروه صنعتی و سایر فعالیتهای مرتبط حاصل شد.